Suna

Metode de livrare

METODE DE LIVRARE

Produsul comandat este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispoziție de către compania CARGUS. Coletul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare de la predarea acestuia către curier.

 

Cum se efectuează livrarea?

În etapa de plasare a comenzii poți alege ca livrarea să se facă la:

  • adresa ta (acasă sau la birou). În cazul in care dorești livrarea la o altă adresă decât cea menționată în comandă trebuie să ne notifici sau poți face redirecționare din aplicatia CARGUS Mobile la cel mai apropiat punct Cargus SHIP & GO.
  • sau si mai rapid, la unul dintre punctele de livrare Cargus Ship & GO. În etapa de confirmare a expedierii comenzii, vei fi notificat cu privire la numărul de awb și opțiunile disponibile. Comanda va putea fi ridicata a doua zi dupa expedierea acesteia din depozit(magazin) si va fi disponibila pentru ridicare, timp de 3 zile;

 

 

Prin aplicația Cargus Mobile vei fi notificat la fiecare actualizare a statusului coletului tău, imediat ce este predat curierului.

Statusul comenzii tale poate fi urmarit si pe www.cargus.ro , folosind numarul de urmarire alocat acesteia.

Coletul va fi returnat automat in termen de 5 zile calendaristice de la data predarii catre CARGUS , in cazul in care nu s-a reusit livrarea.