Suna

RETUR si SCHIMB

Ai primit un produs care nu-ti place sau marimea nu este cea potrivita pentru tine?


Nu este nicio problema! Ai dreptul sa returnezi sau sa schimbi acel produs in termen de 14 zile, in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Procesul de retur sau de schimb este foarte simplu. Trebuie doar sa ne anunti de intentia ta prin mail, la adresa admin@isahar.ro sau la numarul de telefon 0771347070.


a. RETUR


Pentru returnarea unui produs este necesar sa urmezi acesti pasi:

  • Produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul producatorului, in aceeasi stare in care a fost primit. Produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nici o forma semne de purtare, spalare sau deteriorare. Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre client orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare
  • Trimite coletul la adresa Str. Lamaiului, Nr 37, Sector 1, Bucuresti, cod postal 014581, prin orice firma de curierat preferi, dar nu prin posta. NU colaboram cu POSTA ROMANA! *Costul transportului este in datoria ta, ca si client
  • NU pune RAMBURS coletului, banii vor fi virati in contul tau IBAN pe care te rugam sa ni-l trimiti printr-un mail sau prin curier odata cu trimiterea produsului. Coletele primite cu ramburs vor fi refuzate.

Dupa ce primim coletul si il verificam, vei primi in contul bancar in lei/ron valoarea produsului returnat in maxim 5 zile lucratoare din momentul receptionarii coletului la sediul isahar.ro.


b. SCHIMB


Daca vrei sa schimbi produsul achizitionat cu un alt produs din diferite motive: nu este marimea potrivita, nu-ti place culoarea sau nu-ti place modelul, este nevoie doar sa faceti o solicitare telefonica sau prin mail catre isahar.ro si operatorii nostri te vor indruma ce ai de facut.

Pentru schimbarea unui produs toate taxele de transport sunt suportate de client. Valoarea acestora este 30 lei(15 lei taxa de transport pentru returnarea podusului catre isahar.ro + 15 lei taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client). Daca taxa de transport vi se pare mare, suntem dispusi sa lucram cu firmele de curierat agreate de tine. NU colaboram cu POSTA ROMANA!


Ati primit un produs cu defect?


Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs cu defect, tot ce aveti de facut este sa contactati echipa isahar.ro ( telefon - 0771347070 sau mail - admin@isahar.ro) si vom avea grija ca produsul sa fie inlocuit.

*Toate costurile de transport pentru schimbul unui produs defect vor fi suportate de noi.


Iti multumim ca esti clientul nostru si te incurajam sa ne trimiteti sugestii astfel incat cumparaturile la isahar.ro sa fie mereu pe placul tau!